V poplavi ponudnikov OKEN in VRAT na slovenskem trgu, se zagotovo vsak, ki se odloča za zamenjavo stavbnega pohištva ali ga izbira za svojo novogradnjo, na začetku vpraša- katerega ponudnika izbrati?

Dejstvo je, da je ponudba ogromna, a le nekaj je takšnih na našem trgu, ki ponujajo kakovostni in hkrati slovenski produkt.
In ker vsak ˝stavi na svojega konja˝, bi vam želeli predstaviti nekaj razlogov, zakaj izbrati prav MOJEOKNO.SI, ki je uradni zastopnik za okna in vrata AJM na celjsko- dolenjskem področju:

 1. IZKUŠENA IN ZANESLJIVA EKIPA:
  S strokovnostjo in prijaznim pristopom vam pomagamo do najboljših rešitev. Na področju energetskega svetovanja se, v sodelovanju z EKO SKLADOM, nenehno izobražujemo ter tako zagotavljamo najvišje standarde svetovanja ob zamenjavi oken. Pohvalimo se lahko z več kot 20 letnimi izkušnjami, iz katerih smo se za vas naučili marsikaj, zato bomo na vsakem koraku strmeli k najboljši rešitvi izbire in vgradnje na vašem objektu.
 2. VRHUNSKI PRODUKTI:
  Naš prodajni program obsega PVC okna in vhodna vrata, lesena okna in vhodna vrata, ALU okna in vhodna vrata, lesena ali PVC okna z ALU masko, senčila, police, komarniške mrežice in ves preostali spremljevalni program- priznanih proizvajlcev: AJM, Pirnar, Roltek, VBH, Senica in Zunti. Verjamemo, da jih ni potrebno posebej predstavljati, saj predstavljajo najvišjo kakovost na domačem in tujem trgu, z mnogimi certifikati in nagradami.
 3. STROKOVNA IN DOVRŠENA MONTAŽA:
  Največ pozornosti posvečamo razvoju tehnologije in lastnih monterskih ekip. Smo nosilci certifikata Zlati znak kakovosti v graditeljstvu, kakor tudi za montažo pod najzahtevnejšimi standardi – RAL vgradnje za objekte novogradenj in sanacij. Vse naše monterske ekipe imajo certifikat kakovostne vgradnje AJM stavbnega pohištva, pod najvišjimi standardi.
 4. ZAUPANJA VREDEN PONUDNIK:
  Ponosni smo, da nam vsako leto zaupa več kot 550 naročnikov, še v večje veselje nam je, da številka vsako leto raste in da posledično raste tudi naša ekipa zaposlenih in monterjev na terenu. Na naši spletni strani, objavimo izjave naših zadovoljnih strank, ki se velikokrat vračaj k nam z novimi projekti ali nadgradnjami, ali pa se zgolj oglasijo v našem salonu na klepet in kavico, ki pravijo, da je najboljša daleč naokoli.

  Zgoraj navedeno je ob priložnosti potrdil tudi direktor AJM, Trivo Krempl z besedami:
  ˝Ekipa Moje okno – AJM Celje, je naš zastopnik za celjsko območje in dolenjsko regijo zadnjih pet let.
  V vsem tem obdobju so se s svojim delom izredno izkazali, zato lahko danes brez zadržkov rečem, da je partner, na katerega se lahko popolnoma zanesemo. Krasi jih profesionalni pristop in strokovno delo s strankami, kar se kaže v visokem zadovoljstvu kupcev in v odličnih prodajnih rezultatih, ki so iz leta v leto boljši.

  Če razmišljate o nakupu oken in vrat v celjski okolici, so pravi naslov za svetovanje in nakup izdelkov AJM.˝

  OBIŠČITE NAS, GARANTIRAMO VAM, DA BOMO SKUPAJ NAŠLI NAJBOLJŠE REŠITVE ZA VAS, V ZADOVOLJSTVO VAS- NAROČNIKOV IN NAS- KI NAM JE DRAGOCENA VSAKA REFERENCA IN ZADOVOLJNA STRANKA, KAR JE TUDI VODILO NAŠEGA DELA!